Ce facem
Consultații individuale (Inclusiv online)
Coaching spiritual
Cursuri
Consultații individuale
Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi, ajunge în situații care nu duc nicăieri.

De obicei încercăm să ne descurcăm singuri, cu ajutorul cărților, internetului sau în baza experienței altor oameni. Ne adresăm unui specialist atunci când ajungem în situații de extremă sau mari crize.

Există însă o mare provocare în aceste cazuri. Mintea noastră furnizează de obicei răspunsuri, conform unui șablon, creat din aceleași experiențe, cărți sau video cu ajutorul cărora încercăm să găsim soluția.
Rolul meu în consultații nu este să ofer răspunsuri, ci mai degrabă să ofer un context clar și sigur pentru ca să apară soluția, care este cea mai bună pentru tine în această perioadă a vieții tale.

Pentru a face asta: te ascult, te aud, te ghidez. Te ajut să îți asumi responsabilitatea pentu propria viață, să găsești curajul și resursele necesare pentru a acționa și să folosești instrumente, care vor da rezultate.

În această viață poți să te frămânți acolo în interiorul tău, să trăiești în tristețe și confuzie, să citești tone de cărți motivaționale și să bați pasul pe loc. Sau poți să îndrăznești să ceri ajutor. Aici și acum.

PENTRU MOMENT ÎNREGISTRĂRILE LA ACEST TIP DE ACTIVITATE SUNT ÎNCHISE. VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE
Coaching spiritual
Mulți dintre noi leagă spiritualitatea de religie. Religia este una dintre căile pentru a îți căuta sensul și scopul tău cel mai înalt. Dar spiritualitatea nu presupune întotdeauna a face parte dintr-o comunitate religioasă.

A fi un om spiritual înseamnă a fi autentic, în acord cu misiunea ta personală. Ceea ce este înăuntru este și în afară. Ceea ce este sus este și jos.

Precum în cer așa și pe pământ. Toate modelele spirituale sunt de acord asupra faptului că am venit pe pământ cu un scop. Fiecare dintre noi.

Pentru mulți, descoperirea acestui scop, trăirea în acord cu propriul scop, propriile valori, propriile dorințe devine o cale. Calea ne cheamă.

Dacă suntem confuzi, sau ne este frică sau rezistăm - în viața noastră apar crize (boli, pierderi, trădări, despărțiri, suferință). Când ești chemat - există un singur răspuns. Pornești la drum.

Coachingul spiritual merge mai departe decât rezolvarea unor situații de viață. Mai departe decât analiza propriilor credințe, frici sau răni.

El presupune transformarea ta profundă, pentru ca tu să poți să îți trăiești visul tău cel mai înalt. Cu ajutorul acestui tip de suport te ajută să te regăsești și să ajungi pe calea ta. Cea autentică. Cea adevărată.

© Chakaruna. All rights reserved