Visele lupoaicei. Est.

15-16 februarie 2019

Estul reprezintă începuturile și renașterea. Este locul în care apare soarele în fiecare dimineață. Este asociat cu divinul, cu iluminarea și reîntoarcerea la origini, în autenticitate.

Scopul acestui modul este să descoperim în noi "războinica luminii", să planificăm pentru noi înșine un altfel de viitor, creat din dorința inimii și să învățăm bucuria iubirii.

Întrebările la care vom răspunde în acest modul sunt:
Care sunt rănile care au mai rămas să fie vindecate: Abandon, Respingere, Trădare și Pierdere? Ce anume trebuie să recuperez din propria durere? Care este viitorul pe care îl dorește inima mea? Care este noua mea poveste? Ce înțelegeri noi fac cu realitatea? Care este noul meu contract sacru?

Acest modul este un loc în care poți elibera în siguranță și cu blândețe tot ceea ce nu îți mai servește. Aici vom experimenta tărâmurile propriei puteri, vom lucra cu realizarea propriilor nevoi și recuperarea propriei inimi.

Vom folosi exerciții de reflecție, secrete de comunicare cu natura, practici solare și corporale și alte tehnici vechi, lăsate de strămoșii noștri drept moștenire.

Fiecare modul va conține câte 2 zile de curs, în afara orașului, repartizate pe parcursul a 9 luni. În fiecare lună vopr avea loc întâlniri cu întregul grup. Toate participantele vor fi parte a unui grup secret de suport online. La un an de la încheierea cursului va avea loc un retreat de o zi pentru a trasa rezultatele și a stabili noi obiective.