Darurile lupoaicei. Nord.

7 – 8 decembrie 2019

Nordul este locul rece al iernii. Este un anotimp al creșterii și al centrării interioare.

Scapul modulului este să descoperim și curățăm mintea care ne poate îndrepta energia spre schimbare și motiva spre trăirea unei vieți autentice.

Vom răspunde la următoarele întrebări:
Care sunt "locurile" din mintea mea care au nevoie de creștere? Care sunt darurile/talentele pe care nu le văd și nu le manifest? Unde este vocea mea? Cum sună? Alții mă aud când mă exprim? Eu mă aud? Îmi cunosc gândiurile, dorințele, credințele limitative? În ce cred? Știu să creiez intenții pentru a atinge rezultate? Care este visul meu cel mai înalt?

Majoritatea dintre noi au rămas în stadiul adolescenței, devenite fie rebele, în război cu toată lumea, fie victime ale familiei si ale societății.

Uitam că în fiecare femeie trăiește o lupoaică. Acolo, undeva, adânc în inimile noastre se ascunde Femeia sălbatică. Ea are numeroase daruri: autenticitate, libertate, dragoste, vivacitate, protecție și capacitatea de a crea și crește comunități. Orice femeie întreagă, sănătoasă si-a descoperit lupoaica din ea. Iubirea de sine inseamna cunoastere de sine.

Vom trece pas cu pas prin riturile străvechi de inițiere feminină. Vei elibera propriile instincte si frici într-un mod blând, fără ca să rănesti pe cei de acasă. Vei desena roata propriei vindecări și vei explora căi de vindecare pe care le cunoșteau bunicile noastre.Vei păși în propria inimă ca să ieși din curs curată și mângâiată de "propria lupoaică". Îți vei descoperi vocea, ca să poți să îți aduci darurile în această lume.

Vei lucra cu propriul corp și te vei naște femeie. De data asta ca femeie adultă: bogată și bucuroasă