Puterea lupoaicei

Roata vindecării femeiești

Până la început :
Zile
Ore
Minute
Secunde
Close
Am o întrebare..
Dacă mai ai o întrebare, atunci scrie-mă
WhatsApp
Messenger
Roata vindecării femeiești este o călătorie de transformare a femeii. Copilul se naște din noi după 9 luni de creștere. Schimbarea propriei minți și deci a întregii tale vieți durează tot 9 luni. Cursul este creat pentru a susține femeile curajoase, care au decis să își transforme rănile în daruri. Oricine este însetat de bucurie, de încredere, de claritate a minții și de pace a sufletului - este chemată să își ocupe locul în călătoria noastră de 9 luni.
Ce vă așteaptă

Vom păși împreună în misterele feminității autentice, celei despre care generații întregi de femei au uitat.

Ne vom reaminti cine suntem, pentru a reuși să creăm spațiul de iubire al casei și al vieții noastre.
Acest curs este pentru tine dacă:

1
ești pregătită să obții rezultate concrete în viața ta personală și emoțională
2
cauți misiunea ta în viață și vrei să o urmezi
3
simți că ai nevoie de un program de dezvoltare coerent și care cuprinde toate sferele vieții tale
4
în viața ta apar crize sau situații repetitive
5
vrei să îți exprimi emoțiile într-un mod blând și puternic
6
ești pe calea dezvoltării personale și ai nevoie de un grup care să îți înțeleagă trăirile
7
cauți un mediu în care să te simți susținută, în siguranță și fără judecare
8
vrei să înveți să depășești propria frică și nu știi cum
9
ești pregătită să strălucești în această lume și să înveți să îți aduci darul în ea
10
ai nevoie de o schimbare în viața personală, carieră sau în comunitate
Ai răspuns DA la cel puțin 2 întrebări - ești pregătită să mergi cu noi pe calea lupoaicei.
plonjează în atmosfera
transformării
Testimoniale
Va multumesc pentru că ați avut curajul să vă apucati să ne ghidați in aceasta călătorie ciudată si neașteptată spre ai nostri 128 de strămoși.

Mie mi-ați dat în mâna o putere, sub picioare o stabilitate iar in suflet toată dragostea și sustinerea celor de inaintea NOASTRĂ, de care nici nu bănuiam că există ! Acesta a fost cel mai scump DAR la acelaș nivel cu DARUL de a fi MAMA! Si acum sânt copleșită de farmecul acestei călătorii!

Iar tuturor fetelor si in numele lor tuturor strămoșilor voștri vă mulțumesc pentru partea aceasta a drumului făcută împreună! Ați fost cei mai deliciosi prieteni de călătorie, care putea să mi se întâmple! Va îmbrățișez si vă doresc vouă si mie să avem cea mai bună variantă posibila a vieții!
Pentru mine a fost o experienta extraordinara, cu trairi intense si pline de sens! Atatea femei, fiecare atat de adevarata si frumoasa in felul ei de a fi, toate adunate impreuna pentru a scapa de ceva vechi si rasuflat, pentru a prinde ceva nou si foarte util pentru viata care urmeaza dupa aceasta calatorie.

"Солнце не знает правых. Солнце не знает неправых. Солнце светит без цели кого-то согреть. Нашедший себя подобен солнцу."

Nu stiu cine a spus acest adevar, dar stiu ca este si despre Angela Stafii, cea care a stat destul de aproape pentru a ne ghida si a ne incalzi cu daruirea sa, dar si la suficienta distanta, astfel incat sa nu ne ardem de prea multa lumina, ci sa prindem aceste atat de bine insusite farame de adevar ca sa le putem purta in noi si creste mai departe, de sinestatator.

Multumesc din suflet pentru acest training de-a dreptul transformational!
Florista în Makimaki Studio
Mulțumesc din suflet pentru aceste 2 zile petrecute împreună cu tine dragă Angelica și cu acest grup minunat.

Eu, personal am scapat de acea viroza, care m-a dezechilibrat mai bine de 2 saptamani. Simt necesitatea de ai onora mai des pe cei trecuțin în neființă, si nu numai strămoșii noștri.

.. În aceste 2 zile am avut timp pentru a-mi îndrepta toate gîndurile mele pline de mulțumire și recunoștința pentru cei mai dragi mie, care au plecat intr-o altă dimensiune. Seara frumoasa tuturor și o săptămînă cît mai reușită!
Fetelor au fost doua zile de poveste, parca am fost pusa ca o sămînța în centrul pamîntului, ca nucleu, unde m-am simțit foarte bine, cald și confortabil.

Urmează să cresc, să mă renasc susținuta de mama pămînt și toți stramosii mei, care apropo s-au impacat cînd au stat in jurul focului.
Meneger Comunicare

© Chakaruna. All rights reserved