pagina
AUDIO/VIDEO
Ce secrete ascunde data de naștere?

Data ta de naștere îți poate povesti despre resursele tale cele mai importante, despre talentele pe care nu știi poate, că le ai, sau despre capacități, pe care le simți în tine, dar nu le poți manifesta. Codul zilei de naștere se calculează simplu. Dacă ești născut până la data de 22 a lunii, rămâne aceeași cifră a codului. Dacă ești născut după data de 22, adună ciferele între ele: de exemplu 25=2+5=7. Codul tău va fi 7. In aceste cazuri îți sugerez să asculți toate cele 3 energii componente: 2, 5, 7. In acest video găsești codurile 1-7. spor la cunoaștere de sine. lasă-mi un comentariu ca să știu dacă ți-a fost util.
Cum să manifești ceea ce îți dorești
Webinar creat pentru Cercul de femei Călătoria Eroinei
Rana maternă
Meditația bunătății iubitoare
Este una dintre cele mai profunde și vindecătoare meditații. Această meditație mai este numită METTA. Am creat această meditație ghidată pentru Cercul de femei online.

Sper să îți fie de folos. Să fii iubită! Fie ca să te accepți exact așa cum ești!
Ritualul de binecuvântare al strămoșilor
Este o călătorie în toate generațiile neamului tău. În fiecare neam există cineva exclus, cineva trădat, sau cineva care a trădat, cineva care a omorât sau a fost omorât. Fiecare neam are o temărană de umbră, care ne influențează viața.

Indiferent dacă îți cunoști tema sau nu, această meditație te va ajuta să faci pace în propriul sânge și să îți poți continua viața liberă de moștenirea grea, lăsată de strămoșii tăi. Ritualul face parte din cursul online Darurile Lupoaicei. Îl pun la dispoziția ta înaintea începerii anului 2020.

Fie ca binecuvântarea neamului să servească pentru ca tu să poți aduce în lume darurile tale!
© Angela Stafii. Toate drepturile sunt rezervate.