pagina
AUDIO/VIDEO
Arhetipuri femenine
Arhetipurile Feminine sunt surse de putere inconștientă a femeilor. Energia celor 4 arhetipuri te poate susține și ghida în vremurile grele. Acest video este un extras din cursul Cerc de femei online. Fiecare dintre aceste arhetipuri poate lucra în tine sau te poate bloca, dacă nu este cercetat și conștientizat. Din 22 mai 2020 te invit într-o călătorie dedicată creșterii tale.
Ce secrete ascunde data de naștere?
Codurile pământului (1-7)
Data ta de naștere îți poate povesti despre resursele tale cele mai importante, despre talentele pe care nu știi poate, că le ai, sau despre capacități, pe care le simți în tine, dar nu le poți manifesta. Codul zilei de naștere se calculează simplu. Dacă ești născut până la data de 22 a lunii, rămâne aceeași cifră a codului. Dacă ești născut după data de 22, adună ciferele între ele: de exemplu 25=2+5=7. Codul tău va fi 7. In aceste cazuri îți sugerez să asculți toate cele 3 energii componente: 2, 5, 7. In acest video găsești codurile 1-7. spor la cunoaștere de sine. lasă-mi un comentariu ca să știu dacă ți-a fost util.
Cum să manifești ceea ce îți dorești
Webinar creat pentru Cercul de femei Călătoria Eroinei
Rana maternă
Meditația bunătății iubitoare
Este una dintre cele mai profunde și vindecătoare meditații. Această meditație mai este numită METTA. Am creat această meditație ghidată pentru Cercul de femei online.

Sper să îți fie de folos. Să fii iubită! Fie ca să te accepți exact așa cum ești!
Ritualul de binecuvântare al strămoșilor
Este o călătorie în toate generațiile neamului tău. În fiecare neam există cineva exclus, cineva trădat, sau cineva care a trădat, cineva care a omorât sau a fost omorât. Fiecare neam are o temărană de umbră, care ne influențează viața.

Indiferent dacă îți cunoști tema sau nu, această meditație te va ajuta să faci pace în propriul sânge și să îți poți continua viața liberă de moștenirea grea, lăsată de strămoșii tăi. Ritualul face parte din cursul online Darurile Lupoaicei. Îl pun la dispoziția ta înaintea începerii anului 2020.

Fie ca binecuvântarea neamului să servească pentru ca tu să poți aduce în lume darurile tale!
Detectarea propriilor răni
Știai că majoritatea oamenilor acționează din răni? De aceea nu sunt fericiți? Am pregătit un video ca să descoperi rana ta.

Dacă vrei să știi care e rana ta, ia o foaie, niște creioane
Cerc de femei online
Cercul de femei este unul dintre cele mai puternice instrumente de vindecare, cunoscute de-a lungul timpului. Femeile se adunau împreună, cântau, împleteau, dansau, povesteau și se vindecau.

După fiecare „șezătoare" ele mergeau acasă curățate, luminoase și cu dragoste. Cercurile de femei sunt întâlniri sacre între femeile-surori. Este locul în care putem împărtăși, în deplină securitate și siguranță durerea și bucuria noastră. Pe parcursul timpului, cercul devine o comunitate de femei care se susțin reciproc.

Aici devenim femeile care am fost născute să fim. În cerc femeile își descoperă darul colaborării, al comunicării, al dragostei de surori. Pentru că asta suntem. Surori. Cercul de femei este un loc magic.

Este nevoie să îl experimentezi ca să poți crede. Așadar, intră în cerc și simte-i puterea!
© Angela Stafii. Toate drepturile sunt rezervate.